Un tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiul Săcele și-a ucis părinții. Acesta era drogat în momentul în care a comis fapta. Acum, tânărul le spune părinților să își țină departe de droguri copiii.

Tânărul a recunoscut că le-a luat viața părinților care i-au dat viață în fața judecătorilor din Brașov. A ieșit de la audieri plângând. A cerut oamenilor să aibă grijă de părinți și de copii, după ce el și-a omorât părinții când a revenit din străinătate.

„Drogurile legale distrug lumea. Aveți grijă de mama voastră, de tăticul vostru!”, a declarat bărbatul.

Acesta spune că era sub influența substanțelor interzise în momentul în care le-a luat viața părinților săi. Medicii i-au recoltat probe de sânge și așteaptă rezultatul analizelor pentru a afla ce a consumat. Potrivit avocatului său, consuma din liceu.

Tânărul s-a chinuit să scape de dependența de droguri

„Din ce am înțeles, da, consumă de mult timp. A povestit că a încercat să se lase de viciul ăsta, dar nu a reușit”, a declarat avocatul tânărului, Mihai Suciu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânărul lucra ca bucătar la un restaurant din Franța și a venit acasă în vacanță. A petrecut cu prietenii, s-a întors acasă acolo unde și-a ucis părinți. În noaptea crimei a dormit cu cadavrele celor doi părinți sub același acoperiș, iar dimineața a sunat la poliție pentru a se autodenunța.

Întrebat dacă înainte de a comite crima cu sânge rece a petrecut cu prietenii bărbatul a răspuns: „Am petrecut cu satana la masă”,

potrivit observatornews.ro.

Citește și: VIDEO- Adina Popovici și Mihai Sicoe, secretul unei căsnicii de succes

„Părea distrus psihic, efectiv. Nu-și amintește de faptele comise. Pur și simplu, se afla sub influența subsnatnțelor psihoactive”, a mai completat avocatul bărbatului.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Ar fi fost niște fete la el și din cauza la fetele alea a pornit. Tatăl și mama lui au încercat să aplaneze cearta, scandalul și a dat în ei”, a mărturisit un vecin.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani din Brașov care și-a omorât părinții riscă acum o pedeapsă de 30 de ani. În 2022, 30 de oameni au murit din cauza drogurilor, arată datele de la Agenția Națională Antidrog, cei mai mulți de supradoză. Alți peste 1.700 au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Problema drogurilor a fost ajuns să fie discutată și în Consiliul suprem de apărare al țării în toamna anului trecut, dar fenomenul consumului mai ales în rândul tinerilor pare greu de combătut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si