Povestea de amor dintre Ioana și Andrei s-a sfârșit tragic. Românul a omorât-o pe femeia alături de care spunea că își dorea să își petreacă tot restul vieții. El a fost arestat, după ce a recunoscut crima, dar în urma sa au rămas mai multe întrebări și o familie îndurerată care așteaptă ca bărbatul să plătească pentru ce a făcut.

Citește și: Cadavrul unui tânăr a fost găsit la o ghenă de gunoi dintr-un complex studențesc

Ioana Mihaela Păcală a plecat în Irlanda cu iubitul său, pentru un trai mai bun. Lucrurile nu au fost deloc așa cum a plănuit, căci bărbatul care ar fi trebuit să o protejeze, a ucis-o în apartamentul în care locuiau.

Declarații neașteptate făcute de amicul lui Andrei

Ioana avea 30 de ani și o viață întreagă înainte. Ea i-ar fi povestit unei prietene despre relația sa cu Andrei și chiar aceasta i-ar fi vizitat. Nimic nu ar fi dat de bănuit că românul se confruntă cu probleme.

Citește și: Un tată și-a pus capăt zilelor în direct pe Facebook. Familia şi prietenii bărbatului au privit terfiați momentul

Andrei se confrunta cu depresia. El și iubita lui își cumpăraseră o casă și se pregăteau de nuntă. După decesul româncei au rămas multe întrebări la care familia încă caută răspunsuri.

Pe de o parte, părinții Ioanei susțin că bărbatul era destul de distant în ultima vreme și că lupta sa cu depresia se accentuase tot mai mult.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a fost prins în vamă cu un microbuz furat din Belgia. Ce le-a spus polițiștilor

În schimb, prietenul cel mai bun al lui Andrei, care este și verișor cu presupusul criminal, are o cu totul altă variantă. Bărbatul este de părere că românul nu ar fi putut recurge la un astfel de gest, mai ales că iubirea pentru Ioana era necondiționată.

Ultima conversație dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, Andrei fiind încântat de faptul că urma să se căsătorească cu aleasa inimii. Tot atunci, bărbatul l-ar fi invitat la marele eveniment.

Vărul lui Andrei spune că nu a asistat niciodată la un episod violent între cei doi și că nu-și imaginează cum a avut loc această tragedie.

Citește și: Explicația bizară a lui Andrei, după ce și-a ucis logodnica: „M-am trezit și era moartă”. Ioana a fost găsită fără suflare în locuința ei din Irlanda

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Nu cred că el are vreo vină. Dacă s-a întâmplat ceva, s-a întâmplat o nenorocire fără să își dea seama. Probabil a văzut-o leșinată și s-a pierdut, nu și-a dat seama, de fapt, ce s-a întâmplat”, a declarat prietenul lui Andrei, potrivit Antena 3.

Familia victimei nu s-a lăsat convinsă de vorbele bărbatului, mai ales după ce a spus că ar fi ucis-o în „vis” pe Ioana. Rudele fac tot posibilul să dovedească faptul că Andrei este vinovat.

Dacă se constată că românul avea probleme psihice, există o posibilitate redusă ca bărbatul să își petreacă următorii ani în închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si