Optimista si cu stilul direct care a consacrat-o, Anca a declarat ca a stiut ca va iesi din competitie in momentul in care a auzit numele celor cu care este nominalizata din "Echipa Razboinicilor".

"Nominalizarile au fost facute astfel incat sa fie siguri ca ies. Am fost nominalizata alaturi de doi membri foarte buni ai echipei, Stefan si Rusu, si sansele mele sa raman erau minime.

A fost frustrant pentru mine sa parasesc competitia exact in momentul in care eram recuperata. Cel mai mare regret al meu a fost ca m-am accidentat, dar nu am putut sa controlez asta", a declarat Anca.

Pentru Razboinica aceasta experienta a fost una pe care cu siguranta nu o va uita si, in ciuda momentelor grele, nu o regreta. Ea a tinut sa elucideze si accidentarea Andei Adam in meciul de fotbal, dupa care Anca a fost acuzata ca a lovit-o pe artista intentionat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Au fost doua luni pline de experiente inedite pe care nu o sa le uit prea curand, incarcate de emotie, foarte frumoase dar si cu momente neplacute. Cel mai greu mi-a fost cand m-am accidentat si m-am panicat foarte tare. Al doilea moment a fost cand am fost acuzata de scoaterea Andei Adam din concurs, ca am accidentat-o in mod voit. Nu am intentionat niciodata sa o accidentez.

Efectiv am tintit mingea fiind pe un teren dificil. Acestea au fost cele mai grele momente pentru mine, la nivel emotional, cand efectiv nu mi-am putut stapani lacrimile. In rest ma abtin pentru ca ma simt vulnerabila cand devin emotionala", a precizat Anca.

Fara ezitare, Anca a facut un pronostic referitor la cei pe care ii vede candidati la castigarea Exatlonului. "In finala, daca nu luam in calcul accidentarile, ii vad invingatori pe Vladimir Draghia, pe Stefan sau pe Rusu (n.r.Ionut)" , a concluzionat aceasta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si