O tragedie a avut loc la o petrecere din Dâmbovița , unde au fost prezente mai multe vedete, iar un bărbat de 41 de ani a fost ucis cu 20 de lovitură de macetă.  Evenimentul a îngrozit întreaga comunitate.

Sorin a avut parte de un deznodământ cumplit

Sorin, un bărbat în vârstă de 41 de ani proprietarul unei firme de pază şi tatăl a doi copii a încetat din viață, după ce a fost omorât cu o macetă.

Și soția lui a fost martoră la cele întâmplate. Din păcate, în ciuda lacrimilor și insistențelor ei, Sorin Anghel nu a mai putut fi salvat de medicii ajunși la fața locului.

Primele declarații ale reprezentanților hotelului

Iată ce au declarat reprezentanții hotelului:

,,Punct de vedere al hotelului din Padina în legătură cu evenimentele petrecute în noaptea de 10-11 februarie 2024, dorim să facem următoarele precizări:

Deși în unele publicații media s-a acreditat ideea că abominabila crimă petrecută ar fi avut loc în hotelul(...), mai exact într-o cameră de hotel, în realitate tot scandalul care a avut loc și care s-a soldat cu decesul unei persoane s-a desfășurat într-o anexă a hotelului unde a avut loc o petrecere privată.

Anterior acestei groaznice întâmplări, la hotelul(...) a fost organizat pentru oaspeții hotelului un spectacol în aer liber la care au participat artiști consacrați, spectacol care s-a desfășurat în cele mai bune condiții și care a fost foarte bine apreciat de

oaspeții noștri, acesta luând sfârșit aproximativ în jurul orei 20.00.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accesul la eveniment a fost controlat și s-a făcut pe baza unor brățări de acces la eveniment, brățări distribuite prin intermediul recepției hotelului.

Toată desfășurarea evenimentului a fost monitorizată de angajații hotelului, nefiind înregistrate incidente.

După acest eveniment, turiștii din cadrul hotelului au solicitat un spațiu în care să desfășoare o petrecere privată ocazionată de un eveniment personal, noi punându-le la dispoziție o anexă, în afara hotelului, pentru a nu deranja liniștea celor cazați la noi.

Evident, fiind vorba despre o petrecere privată, nu s-a pus problema de a asigura paza acelui eveniment.

În condiții pe care nu le cunoaștem, la petrecere au ajuns și persoane care nu erau oaspeții hotelului, iar printre aceștia s-au aflat și protagoniștii scandalului, ei fiind, cu certitudine, cazați la alte unități hoteliere.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Citește și: Cine ar fi vinovații în cazul crimei de la Padina? Mărturii halucinante făcute de iubita unuia dintre suspecți: ”Mă tem pentru viața mea”

De subliniat este și faptul că aceștia nu au fost invitați la petrecerea privată și nici nu se cunoșteau cu cei care o organizau.

Ne exprimăm regretul nemăsurat pentru cele întâmplate și rugăm întristata familie să primească condoleanțele noastre! Este o zi pe care am dori să o ștergem din memoria colectivă, dar știm că acest lucru nu este posibil", au transmis reprezentanții hotelului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si