Bărbatul acuză conducerea unui cunoscut complex turistic din Costineşti că pune în pericol sănătatea turiştilor.
"Făceam mâncare gătită. Mă refer la tochituri, pomana porcului. Ţineţi cont că este vorba despre o terasă unde se practică mâncare românească tradiţională. Toate lucrurile acestea erau gătite, de exemplu astăzi arătau într-un fel, nu se vindeau, se comercializau şi a doua zi, spălându-se carnea. Evident, făcându-se alt sos. Ceea ce nu se practică acest lucru, în nici un caz, pentru că duce la toxiinfecţie alimentară"- bucătar
Citeste si: O femeie a ținut în casă trei ani cadavrul mamei sale
"Eram obligat, la îndemnul şefului bucătar care îmi spunea "domnule, nu trebuie să avem pierderi. Ce are? E un sos uşor acidulat, trebuie comercializat. Se spală şi se scoate înapoi la vânzare"
Citeste si: Pensiile românilor se indexează de la 1 ianuarie 2025! Cum poți vedea dacă ți se majorează pensia- kanald.ro
Bărbatul spune că alimentele erau depozitate în condiții proaste şi nici la capitolul igienă localul nu ar fi stat mai bine.
"Camera frig era improprie. În nici un caz nu arăta temperatura pe care ar fi trebuit să o arate. Frigiderele nu funcţionau cum trebuie. Apropos, nu erau frigidere, erau nişte răcitoare."
În fața acuzațiilor aduse de către bucătar, reprezentații complexului se apără și spun că ar fi forba despre invidie și rea voință și bărbatul încearcă să se răzbune pentru că nu ar fi primit salariul pe care l-a cerut.
Citeste si: Ce se întâmplă cu românul rănit în Grecia. Anunțul MAE
Citeste si: Deţinut încarcerat pentru furt calificat, evadat de la un punct de lucru din Timişoara
"Condițiile noastre sunt excepționale. Absolut toate produsele se țîn în norme de igienă corespunzătoare. totul la frigider, congelator. absolut toate produsele se țin in norme corespunzătoare"- Mădălin Dovleac, reprezentant terasă