Costi Ioniță a făcut declarații despre Andrew Tate și se pare că și pentru acesta este un model demn de urmat. Cei doi frați au fost văzuți ieri, la Curtea de Apel București, unde au aflat că vor rămâne în arest preventiv. Într-o postare de pe Tik-Tok, Costi Ioniță povestește cum a aflat prima dată de Andrew Tate și spune că britanicul îi influențează în bine pe tineri.

Citește și: Frații Tate rămân în arest

Cum a aflat de Andrew Tate

„Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.

Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața-trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE- VIDEO- Fraţii Tate, duși cu duba la Curtea de Apel Bucureşti. Zi decisivă în dosarul celor doi britanici

Păi, Costi, eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă. N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj anti-sistem, anti-progresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă.
Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew”,
a povestit Costi Ioniță, în mediul online.

Citește și: După ce au fost arestați, frații Tate sunt schimbați radical. Andrew și Tristan au ajuns de nerecunoscut

Frații Tate rămân în arest

Fraţii Andrew și Tristan Tate au fost aduși cu duba poliției, marți dimineața, în faţa judecătorilor pentru a participa la ședința în care se decide dacă vor fi păstrați în arest sau judecați în libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si