Îndurerată, mama tânărului a povestit ca în dimineața operației medicul a sunat-o să o anunțe că fiul ei a murit. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru femeie, care nu înțelege cum s-a petrecut tragedia.

Declarațiile mamei tânărului care s-a stins în urma operației la cot

Valeriu Stoilov, în vârstă de doar 28 de ani, s-a stins din viață pe masa de operație a Spitalului Municipal, în timpul intervenției ce trebuia să aibă loc la un braț.

Tânărul s-a accidentat la cot în timpul unei partide de fotbal cu prietenii şi în urma consultației la spital a fost diagnosticat cu fractură de cot și programat pentru operație.

Citește și: Strigătul de disperare al mamei Andreei, românca dispărut în Italia acum un an: „Ajutați-mă să o găsesc, sunt disperată!”

Mama lui Valeriu spune că fiul ei a făcut toate analizele pe care medicii i-au spus fiului ei să le facă, inclusiv un EKG. 

”Era singurul meu copil”, le-a povestit jurnaliștilor Știrile Kanal D femeia sfâșiată de durere. 

Citește și: Andrei s-a stins din viață în remorca TIR-ului. Șoferul de camion a lăsat în urmă doi copii

Din păcate, bărbatul a decedat în timpul intervenției medicale. El a fost resuscitat, dar a făcut un al doilea stop cardiorespirator şi după mai mult de o oră în care cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, s-a declarat decesul.

Ce i-au spus medicii

După aflarea veștii tragice, femeia nu are liniște. Ea a mers și astăzi la spital, însă spune că medicii nu au băgat-o în seamă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Doliu în lumea teatrului românesc! Actrița Camelia Zorlescu s-a stins din viață la 84 de ani

”M-am dus și astăzi, m-am dus în sala de așteptare, nu m-a băgat nimeni în seamă, măcar să vină să mă întrebe ceva. 

Nu v-a oferit nici o informație?

Nu, nu mi-a spus. Nu a venit niciun medic la mine."

În ceea ce privește cauza morții, mama tânărului povestește că medicii i-au spus că Valeriu ar fi avut probleme cu inima. Femeia însă susține contrariu. 

Citește și: Valeriu s-a stins din viață pe masa de operație, în Vatra Dornei. Tânărul venise la spital după ce se accidentase la fotbal

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Reporter: Când ați întrebat, ce vi s-a spus?

Mama: Că avea probleme cu inima.

Reporter: A avut vreodata probleme medicale?

Mama: Nu. Nu a avut niciodată probleme medicale, pleca oriunde avea de făcut conferințe, niciodată nu s-a plâns de ceva.

Avea să își facă două implanturi, atâta tot." 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si