Close sidebar
Close sidebar

Declaratiile mamei Madalinei Bizu adancesc si mai mult misterul mortii tinerei. "I s-a intins o cursa. Cineva a chemat-o acolo!"

Mama Madalinei Bizu a vorbit pentru prima data despre modul tragic in care si-a pierdut viata tanara de 24 de ani din Gorj. Declaratiile femeii adancesc si mai misterul care planeaza in cazul mortii tinerei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Organele judiciare au confirmat faptul ca se efectueaza in continuare cercetari cu privire la accidentul in care si-a pierdut viata Roxana Madalina Bizu, tanara de 25 de ani, din Dragutesti. Pentru prima data de la tragicul eveniment, mama tinerei a vorbit despre moartea fiicei sale, iar declaratiile femeii amplifica suspiciunile privind circumstantele in care a avut loc accidentul.

Rafael Dunarintu, primarul de la Baia de Arama, ultima persoana care a vazut-o in viata pe Roxana chiar cu cateva minute inainte de accident, spune ca nu are nici o implicare si neaga orice relatie cu tanara.

Informatiile aparute in GorjDomino despre circumstantele in care s-a produs accidentul in care a murit Roxana Madalina Bizu au starnit reactii din cele mai neasteptate. Mama tinerei a declarat pentru GorjDomino ca are si ea multe semne de intrebare legate de moartea fiicei sale si nu-si explica cum a ajuns aceasta, in noaptea de 28 aprilie, in zona Baia de Arama.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Eu am stiut ca e plecata la mall, la un suc. A plecat pe la 9,30, zece fara si la 1,30 era deja moarta. I s-a intins o cursa, cineva a chemat-o acolo, nu pot sa-mi dau seama cine”, a afirmat mama Roxanei.


Declaratiile femeii adancesc si mai mult misterul mortii Roxanei, insa procurorii au confirmat faptul ca cercetarile continua in dosarul constituit imediat dupa tragicul eveniment. ”La nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Tg-Jiu se afla inregistrat un dosar in care se efectueaza cercetari cu privire la accidentul produs pe raza comunei Pestisani, in urma caruia a rezultat decesul unei tinere in varsta de 24 de ani. In acest moment procesual nu este nici o persoana care sa fi dobandit calitatea de suspect sau inculpat.
Vor fi continuate cercetarile si audierile in acest caz”,
a precizat procurorul Tudor Bocai, purtatorul de cuvant al unitatii de Parchet.

Rafael Dunarintu, primarul orasului Baia de Arama, cel despre se crede ca e ultima persoana care a vazut-o in viata pe Roxana a spus ca nu a avut nici o legatura cu tanara, dar a vazut-o in acea seara impreuna cu iubitul sau, la una din mesele restaurantului ”Select” din localitatea Brebina.

”Nu vreau sa fac comentarii, doar va spun cu mana pe inima ca nu am nici o vina, nu am nici o implicare, ma simt nevinovat. Eu nu am nici o masina retinuta de politie, am inteles ca au fost retinute alte masini. Eu nu am invitat pe nimeni si nu am nici o implicare. Nu stiu despre ce politist vorbiti. Eu nu am avut nici o relatie cu acea fata, nu am nici o implicare sau vreo legatura cu accidentul”, a afirmat Dunarintu.

Citeste mai multe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI