Close sidebar
Close sidebar

Declaratiile socante ale unui preot din Bacau: "Din momentul in care am facut exorcizarea, cel rau a inceput sa lucreze asupra mea"

"Din momentul in care am facut exorcizarea, cel rau a inceput sa lucreze asupra mea". Este afirmatia socanta a preotului militar de la biserica Jandarmeriei din Bacau, filmat in timp ce tinea o slujba, ca sa inlature presupusii demoni care ar fi pus stapanire pe o biata credincioasa. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Toate relele de pe pamant par sa se fi abatut asupra preotului Iulian Ichim. Necazurile i se trag de la exorcizarea socanta, tinuta in biserica Jandarmeriei din Bacau.

In genunchi si cu o lumanare in mana, femeia se taraste in fata altarului. Doi preoti ii tin slujba, in timp ce din gura presupusei posedate ies sunete nefiresti, intr-o limba ce nu pare a fi pamanteana.

In loc sa fie indrumata spre spital, femeia ar fi fost adusa sa-si gaseasca alinarea in Casa Domnului. De altfel, barbatul care apare pe filmare este cel care a si adus-o, pe brate, aici, ca fetele bisericesti sa-l scoata pe Necuratul din ea.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

PREOTUL, LASAT FARA SLUJBA

De cand imaginile cu pricina au ajuns si la ochii superiorilor, preotul sustine ca a fost tinut din ancheta in ancheta. Cu sigilul pus pe biserica, din cauza stresului, ar fi cazut la pat, iar de curand, s-a pensionat pe caz de boala. Insa picatura care i-a umplut paharul a fost cand cei de la jandarmeriei i-au pus sechestru pe bunurile pe care le-au aruncat, apoi, in ploaie.

„Imi spune vezi ca inspectorul sef a ordonat sa nu te atingi de nimic de acolo si nu vei lua nimic de acolo. Vei sta in ploaie pana cand nu vei aduce factura si bon fiscal”, a declarat preotul.

„La nivelul institutiei noastre s-a instituit o comisie care va inventaria aceste bunuri a caror situatie este incerta  sau au fost aduse cu titlu gratuit”, a precizat purtatorul de cuvant al IJJ Bacau, Danculea Viorica Alexandra.

Preotul a depus plangere si la politie, si la inspectoratul general de Jandarmi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI