UPDATE 17.47:

Șoferul a fost găsit cu o alcoolemie de 1,57 la mie.

Cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni se întorceau de la serbare. Tânărul de 19 ani, cel care i-a lovit, a fost arestat pentru 30 de zile. În fața instanței, acesta a spus că regretă fapta sa. Tânărul nu are permis de conducere, era băut la momentul accidentului și a fugit de la fața locului.

Citește și: Accident rutier în Dâmbovița: trei tineri au fost răniți pe DN 71

Unul dintre copii, un băiat de 11 ani, s-a stins din viață câteva ore mai târziu. Un alt băiat, de 14 ani, este intubat, în stare gravă. Impactul a fost atât de puternic încât bucăți din caroseria mașinii s-au împrăștiat pe șosea.

Citește și: Doi copii au fost răniți într-un accident rutier, după ce mama lor a urcat băută la volan

Tânărul de 19 ani care a lovit pe trecerea de pietoni şase copii a fost arestat

Noi detalii în cazul tragediei de la Hunedoara. Şoferul de 19 ani care a lovit pe trecerea de pietoni şase copii, la Petroşani, a fost arestat preventiv 30 de zile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șoferul în vârstă de 19 ani care miercuri seară  a lovit pe o trecere de pietoni  din municipiul Petroşani, şase copii, unul dintre ei a decedat joi, iar alţi cinci sunt încă în spital, unul în stare gravă, intubat la ATI, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În momentul accidentului, tânărul nu avea permis de conducere şi consumase alcool, iar după accident a fugit de la faţa locului.

Citește și: Salvamontiștii caută de mai bine de o săptămână un bătrân dispărut: „Sunt șanse foarte mici să mai fie în viață"

Tânărul de 19 ani a fost joi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, iar aceștia au decis arestarea lui pentru o perioadă de 30 de zile.

Este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Cum s-a produs tragedia

Şase copii au fost loviți de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, județul Hunedoara.

Citește și: Explozie la o locuință din Prahova: un bărbat s-a ales cu arsuri pe 90% din corp

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duși de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie. Pe timpul nopţii, trei copii au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.

Citește și: O tânără din Buzău a fost arestată preventiv după ce a incendiat patru case

Joi, copilul de 11 ani care a fost resuscitat imediat după accident, a murit la Spitalul din Petroşani. Doi dintre copiii transferaţi la Timişoara se află internaţi la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, cu fracturi la nivelul picioarelor şi leziuni la cap. Un al treilea este internat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, intubat, în stare gravă.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de polițiști. El nu are permis de conducere şi era băut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si