Potrivit declarațiilor făcute, femeia este mulțumită de relația pe care o are cu bărbatul său. În final, aceasta recunoaște că uneori, soțul mai pleacă și cu ,,afaceri''.

,,Da nu-și lasă muierea din ochi, nici cu privitul''

Bărbații de etnie romă sunt ca pita caldă. N-ai să vezi niciodată un bărbat de etnie romă să-i spună la nevastă-sa unde se duce.

Omul se duce după copii la școală, se duce după pâine, se duce să facă „afaceri”, merge azi, vine luna ce vine, pentru că omu-i încurcat în afaceri. La noi, bărbații sunt cum trebuie. Stau în pat lângă nevastă, fac copii, la muncă merg când sunt chemați, că n-ar merge toată ziua așa să-și lase muierea. Da nu-și lasă muierea din ochi, nici cu privitul.

Citește și: Românce, prinse la furat în Spania. Femeile au fost filmate cum fură din buzunarele turiștilor/ Care sunt metodele cele mai folosite de hoţii de buzunare?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Uită-te la noi câți copii avem, 10-11-12, pentru că la noi bărbatul se ocupă de noi.

Când se ocupă de alta, e plecat în afaceri. Se duce „cu afaceri”, așa se zice la noi „, povestește femeia pe TikTok.

Videoclipul postat a devenit viral

Țiganca Lăcrămioara a postat și un alt video care a devenit viral în care povestește viața din șatră.

Noi când ne adunăm toți, nu mai avem loc. Unul cumpără, toți mâncăm, la un scandal, toți mergem, ne băgăm.

Dăm și noi, luăm și noi, iau și ei. Noi, rele, sărim, dăm, nu mai vedem care um ne batem, după aia merge numai unul la miliție, restul rămâne acasă și așteptăm și băgăm toată vina, c-așa e normal. După aia, când suntem toți acasă, începem iar să mâncăm, toți ne dăm cu părerea, judecăm și facem să fie treaba treabă „, povestește tiktokerița Lăcrămioara.

Citește și: Bătrânii din Italia, puși să cerșească de escroace românce. Cum au obținut femeile sute de mii de euro apelând la empatia oamenilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si