În una dintre clădirile milionarului Christopher Moran îşi desfăşoară "activitatea" cel puţin 100 de prostituate. Locul este supranumit "Cel mai mare bordel" din Marea Britanie.

Printre femeile care practică cea mai veche meserie din lume se află şi o româncă. Conform reporterilor Sunday Times, Elana este originară din Bucureşti şi trăieşte în Marea Britanie de trei ani.

Site-urile de escorte de lux sunt pline cu fotografii cu Elana, însă contra sumei de 150 de lire, românca oferă şi servicii sexuale.

50 de lire se duc însă către site-urile care o promovează. Ca să-şi acopere cheltuielile de zi cu zi, Elana are nevoie de 30 de clienţi pe lună. Chiria o costă pe româncă 3.000 de lire şi deşi este mult, românca nu se vaită, căci cei 4-5 clienţi pe care îi are zilnic îi asigură un trai mai mult decât decent.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Elana le-a mai declarat reporterilor britanici că mama sa nu este la curent cu ocupaţia pe care o are. Conform anchetei desfăşurate de jurnaliştii britanici, Elana nu este singura româncă ce practică acolo această meserie.

Milionarul Christopher Moran încasează 8 milioane de lire sterline din chirie lunar, însă până acum nu s-a găsit nicio dovadă că bărbatul ştie sau este implicat în cazul de prostituţie.

sursa foto The Sun 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si