Scandalul din interiorul trupei “Iris” este departe de a se incheia, desi trei dintre componeneti, in frunte cu Cristi Minculescu au parasit formatia, al carui lider, tobosarul Nelu Dumitrescu si-a inregistrat la OSIM marca pe numele sau.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Surse din apropierea artistilor sustin ca problemele in trupa sunt mai vechi si totul s-a schimbat dupa revenirea in “Iris” a lui Minculescu. “ Atunci, Cristi a cerut ca numele lui sa apara pe afise, alaturi de Iris, iar procentul negociat de el era de 30% din orice contract. Atunci, Nelu Dumitrescu a acceptat de voie, de nevoie”, au povestit persoane din apropierea trupei. 

Inscrierea marcii Iris la OSIM doar pe numele tobosarului, care s-a declarat membru fondator, a fost insa o lovitura sub centura pentru Minculescu. Acesta a fost nevoit sa plece din Iris, dar le-a spus apropiatilor ca nu va lasa lucrurile asa. Se pare ca el, si ceilalti doi colegi care au plecat din trupa, Doru Borobeica si Valter Popa, vor actiona in judecata atat OSIM cat si pe Nelu Dumitrescu, pe motiv ca si-a insusit numele “Iris”. 

Pana atunci insa, Cristi Minculescu, alaturi de ceilalti doi instrumentisti, isi vad in continuare de treaba. “Numele Cristi Minculescu e la fel de puternic ca si Iris, asa ca nu se poate plange, are contracte si cantari in continuare”,
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si