Nouă italieni au fost puși sub acuzare pentru alarmare publică, după ce au înscenat răpirea unui prieten care urma să se căsătorească. Doar că farsa nu a decurs conform planului, astfel că Poliţia a dat alarma în toată regiunea, viitorul mire fiind găsit legat, într-o furgonetă. Grozăvia s-a întâmplat la periferia orașului Torino, în Italia.

Viitorul mire a fost găsit legat într-o furgonetă

Steaguri Isis, un bărbat legat și băgat într-o dubă și mai mulți indivizi înarmați și cu cagule. Asta au văzut mai mulți localnici, sâmbătă la prânz, pe o stradă din Trofarello, un orășel de la periferia orașului Torino, în Italia. Speriați de scena teribilă ce li se derula în față, vecinii au dat alarma, iar unul dintre ei, care se afla la fereastră, chiar a leşinat de spaimă.

Citește și: Incredibil! Doi români și-au cumpărat telefoane noi din banii furați de la o femeie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În fapt, nu era decât o farsă pusă la cale de nouă tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, care s-au prefăcut luptători ISIS și și-au  "răpit"  prietenul, viitor mire, pentru petrecere burlacilor.

Citește și: EXCLUSIV: Un cuplu de români a întâlnit cel mai în vârstă artist de tatuaje din lume/ Roberto Toma: ”Obișnuia să tatueze războinicii dintr-un grup numit 'vânători de capete'

Doar că farsa celor nouă italieni nu a decurs conform planului, astfel că Poliţia a dat alarma în toată regiunea. Viitorul mire a fost găsit într-o furgonetă, în fața casei unuia dintre așa-zișii răpitori, era legat și habar nu avea că totul fusese o glumă, relatează  Torino Today.

Poliția a confiscat armele, cagulele, îmbrăcămintea, dar și steagurile ce aminteau de cele ale fundamentaliștilor islamici, iar cei nouă bărbați au fost acuzați de declanșarea panicii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si