Close sidebar
Close sidebar

Degustă armonia emoțiilor în furculița perfectă de la Băneasa

Simona Costache,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toții avem zile bune și zile mai puțin plăcute, dar un lucru e evident pentru toți: un mic răsfăț delicios ne aduce instant buna dispoziție. Vara aceasta, Băneasa te invită să sărbătorești lansarea celui mai nou film Disney și Pixar, Întors pe Dos 2, din 13 Iunie la cinema! Te invităm să descoperi armonia emoțiilor în furculița perfectă!

Am dat startul unui nou concurs în care te provocăm să transformi bucătăria într-un loc plin de emoții și bucurii, aducând acasă nu doar gustul produselor preferate Băneasa, ci și amintiri de neuitat!

Cea mai nouă producție Disney și Pixar ne-o prezintă pe Riley nou intrată în perioada adolescenței alături de gașca ei de emoții condusă de Bucurie. Lucrurile iau o întorsătură interesantă, când Anxietatea se alătură echipajului. Dar, asta nu e tot! Alte 3 emoții noi, mai ”sofisticate”, își fac apariția și doresc să dețină controlul asupra acțiunilor lui Riley: Rușine, Plictiseală și Invidie.

Cel mai nouă producție Disney și Pixar se întoarce în mintea proaspetei adolescente Riley, chiar în timp ce sediul central trece printr-o demolare bruscă pentru a face loc unui lucru complet neașteptat: noi emoții! Bucuria, Tristețea, Furia,

Frica și Dezgust, emoții care au condus mult timp o operațiune de succes, nu sunt sigure cum să se simtă atunci când Anxietatea apare. Și se pare că nu este singură! A adus cu ea Rușinea, Invidia și Plictiseala.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să vezi cum face față Riley schimbărilor pe măsură ce intră în furtunoasa lume a adolescenței, vino alături de Băneasa în această aventură surprinzătoare și emoționantă!

După cum bine știm, există o corelație puternică între ceea ce mâncăm și ceea ce simțim.

Așadar, Băneasa a pregătit produse delicioase care să te ajute să creezi furculița ta perfectă în fiecare preparat! Experimentează gusturi noi și transformă mesele în adevărate momente de bucurie prin combinații delicioase, ingrediente proaspete și produse de o calitate excelentă.

Și, ca rețeta pentru distracție să fie garantată, Băneasa a pregătit un concurs cu premii uimitoare: 5 Console PlayStation 5, 10 Boxe JBL Flip 6, premii inspirate din film și bineînțeles delicioasele produse Băneasa.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ce trebuie să faci? Mergi în cel mai apropiat magazin și achiziționează cel puțin 2 produse Băneasa participante: poți alege între făina albă superioară 000, spaghete, fusilli, penne sau tăiței cuiburi Băneasa, cu ambalaj promoțional. Scanează codul QR și înscrie bonul fiscal pe pagina concursului!

Sărbătorește cu o porție de bună dispoziție și gust delicios lansarea filmului Inside Out 2, cea mai nouă producție Disney și Pixar și poți câștiga chiar premiul dorit!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI