Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Delfini surprinși înotând pe brațul Sulina

Un fenomen rar întâlnit a fost surprins pe brațul Sulina. Mai mulți delfini au fost văzuți în timp ce se scăldau în apele dulci ale Dunării. Cel mai probabil, mamiferele căutau hrană.

Redactia Stirile Kanal D,

Delfini surprinși înotând pe brațul Sulina

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Mai mulți delfini au fost surprinși în apele Dunării, până în dreptul orașului Sulina. Cel mai probabil, mamiferele căutau hrană.

Citește și: Mai mulți delfini au fost găsiți morți pe o plajă din Eforie

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Delfinii ar fi pătruns pe cursul Dunării, mai exact pe brațul Sulina, aproximativ 10 kilometri și așa au ajuns până în dreptul celui mai estic oraș al României. Aceste vizite sunt extrem de rare în Delta Dunării deoarece delfinii sunt mamifere marine și în cazuri foarte rare intră pe cursurile fluviale ce se varsă în mare.

Potrivit biologilor marini, aceștia pot trăi și în apă dulce însă doar pentru o perioadă scurtă de timp. Pe litoral, mamiferele își fac simțită prezența tot mai des în ultimii ani. Aceștia au vizitat frecvent zona portului Constanța.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI