Anul trecut, pe 27 septembrie, Sebastian Papaiani murea la 80 de ani, dupa ce fusese internat in spital in ultimele luni, ca urmare a unui atac cerebral. In amintirea lui, familia va scoate biografia actorului, dar solicita sprijin si pentru infiintarea unei piete care sa poarte numele maestrului, situata chiar in apropierea locuintei acestuia din Capitala. "In amintirea Maestrului va rugam sa distribuiti, sa semnati si sa confirmati apoi semnatura! Infiintarea in perimetrul marginit de Bulevardul Tudor Vladimirescu, Calea 13 Septembrie si Soseaua Panduri a pietei SEBASTIAN PAPAIANI.

Intre 1970 si 2016 actorul a locuit pe Calea 13 Septembrie, la cateva sute de metri de aceasta intersectie, iar locul sau preferat de povesti si inatalniri cu fanii si prietenii a fost in ultimii 14 ani restaurantul indian situat chiar in aceasta intersectie", a anuntat recent familia lui Papaiani. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si