Peste un milion de români au urmărit ediția de aseară a emisiunii prezentate de Denise Rifai, avându-l invitat pe Adrian Năstase. Dezvăluirile realizate de fostul Premier al României despre viața personală, dar și cariera politică au adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, aproape 700.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării ediției. 

În intervalul de difuzare, 22:35 – 24:30, Kanal D s-a clasat pe locul doi, atât în rândul populației din întreaga țară, cât și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media. 

Citeste si: Cine e adevărata mătușa Tamara? Adrian Năstase, dezvăluiri în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Marți, 5 ianuarie, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” 3,9% rating și 13,1% cota de piață, pe targetul Național, și 3,9% rating și 13,1% cota de piață, pe targetul All Urban. 

Minutul de maximă audiență, atins la 22:56, în momentul în care invitatul emisiunii se afla pus în fața întrebării tranșante “L-a scăpat statul român pe ucigașul lui Teo Peter?” 1.034.000

de români așteptau cu sufletul la gură răspunsul oferit de Adrian Năstase. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si