Close sidebar
Close sidebar

Denise Rifai, despre intalnirea cu Alina Gorghiu: "Interesanta si tonica". Ce spune prezentatoarea tv despre gafele care au facut-o celebra

Surprize, surprize cu preşedinta unică a PNL! Alina Gorghiu pare că vrea să îşi facă un partid de femei, aşa că, mai nou, curtează prezentatoare tv! Pe cine a pus ochii, aflaţi chiar acum! ##VIDEO28252##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Denise Rifai este mai nou preferata sefei PNL. Alina Gorghiu o curteaza intens. Ar vrea sa o vada pe listele PNL pentru parlamentare. Si-a marturisit public admiratia si mai apoi a invitat-o pe prezentatoare la o cafea. Momentul a fost imortalizat printr-un selfie postat mai pe internet.

"Si a fost si cafeaua cu Denise... Stiu selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici si bataiosi!", a scris Alina Gorghiu.

In scurt timp au venit si concluziile jurnalistei despre intalnirea cu sefa PNL: "  Intalnirea cu Alina Gorghiu: interesanta si tonica!

Interesanta pentru ca discutia libera si fara perdea despre partide, politicieni, trusturi media, jurnalisti, precum si interactiunile dintre aceste categorii (mai ales in ani electorali!) ofera concluzii noi si neasteptate...;-)

Tonica pentru ca am descoperit o femeie curajoasa si am aflat cum se poate descurca in calitate de lider, intr-o lume a barbatilor (cum este totusi politica in Romania...)."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Denise Rifai a atins culmile succesului in timpul campaniei electorale de la alegerile locale. Atunci si-a demonstrat talentul de moderatoare tv. Nu de putine ori si-a pus invitatii in situatii limita.

"Cate locuri sunt intr-un microbuz, doamna Chiriac. Cate locuri? dar dumnvoastra. Eu raman la autobuz. cum merge autobuzul pe alee? dar nu va suparati? linistiti-va, calmati-va".

Alta data, avandu-l invitat pe candidatul PNL la Sectorul 1, Alexandru Nazare, Denise Rifai a intrebat: „ Va împreunati cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?”.

"Ce inseamna, ce este acela un document? La ce va referiti? un document? Ce inseamna un document?"

Are si explicatii pentru momentele unice." Gafele mele profesionale la Ora Primarului: Activitatea de jurnalist "de live", cum am fost in ultimii ani, presupune mari riscuri, presiune, si se pot strecura si greseli, am facut si eu cateva".

Acum, Denise Rifai se gandeste daca vrea sa fie printre cei care vor reimprospata PNL-ul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI