Cazul „Caracal”, fără doar și poate, a zguduit întreaga țară, atunci când ororile comise de Gheorghe Dincă au ieșit la iveală! La scurt timp de la tragedie, bărbatul a primit porecla de „Monstrul din Caracal”, după ce s-a aflat la ce chinuri îngrozitoare le-a supus pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu înainte ca fetele să dispară definitiv. Din închisoare, Gheorghe Dincă susține că nu le-a ucis pe cele două, dar nici până în ziua de astăzi nu au fost găsite în viață sau moarte. 

Cert este că în spatele porților uriașe ale casei sale din Caracal atmosfera nu era una liniștită, iar asta a trăit-o pe pielea ei o femeie care a stat câteva luni în casa lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Din fericire, a reușit să scape la timp din mâinile lui Gheorghe Dincă, însă se gândește cu groază la ce s-ar fi putut întâmpla: „Deja depășea niște limite. Eram însărcinată și...”.   Citește continuarea declarațiilor pe WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si