Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost autorul unui accident în care și-a pierdut viața. S-a izbit frontal de un microbuz cu motocicleta după ce a efectuat o depășire. Trei pasagere din microbuzul în care a intrat au fost transportate la spital.

A murit după ce s-a izbit de microbuzul de pe sensul opus

Tragedia a avut loc noaptea trecută, aproape de miezul nopții, pe DN 2B.

Un tânăr de doar 17 ani s-a izbit frontal cu motocicleta de un microbuz, care circula pe sensul opus.

Potrivit primelor informații, acesta ar fi încercat să efectueze o depășire. Din păcate, tânărul și-a pierdut viața pe loc.

Citește și: Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara, după ce un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor. Ireal ce au descoperit autoritățile

Trei pasagere au ajuns la spital

[Sursa foto: istockphotos]

În urma accidentului a rezultat rănirea a trei pasagere din microbuz. Cele trei femei, cu vârste cuprinse între 51 și 70 de ani, au fost transportate de urgență la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Copil de 10 ani, dispărut în apele Siretului! Ce a făcut băiețelul înainte de a fi văzut pentru ultima dată: "Sperăm la o minune"

Mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"Azi-noapte, 20 iunie a.c., în jurul orei 23:50, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2B, în afara localității Silistraru, s-ar fi angajat în depășirea unui vehicul, moment în care s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 17 ani.

Din verificările efectuate, acesta avea permis de conducere pentru categoria de vehicul cu care se deplasa.

De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a trei pasagere din microbuz, cu vârstele cuprinse între 51 și 70 de ani, toate din județul Galați, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si