Close sidebar
Close sidebar

Dependenta de jocuri pe calculator nu e un mit! Un tanar a stat ore in sir in fata calculatorului pana cand a paralizat!

Un tanar din China a ramas paralizat de la brau in jos, dupa ce s-a jucat pe calculator mai bine de 20 de ore, la un internet cafe. Paramedicii l-au transportat de urgenta la spital, pe targa, in timp ce tanarul isi implora prietenii sa termine jocul in locul lui, relateaza Daily Mail.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit presei din China, tanarul a vrut sa mearga la toaleta, moment in care si-a dat seama ca nu isi poate misca picioarele. Un clip surprins in momentul in care paramedicii au ajuns la internet cafe-ul din Jiaxing, provincia Zhejiang, ii arata pe salvatori incercand sa il puna pe tanar de pe scaun pe targa.

Tanarul a ramas internat la spital si nu este cert daca va mai putea sa isi miste partea inferioara a corpului. „Isi pierduse orice simt in picioare si nu se putea misca deloc. A trebuit sa chemam ambulanta”, a declarat un prieten al tanarului. Un numar alarmant de tineri cad prada dependentei de calculator.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) ar putea include dependenta de jocuri in lista tulburarilor psihice din sistemul de clasificare a bolilor ce urmeaza sa fie publicat in 2018, informeaza Agerpres, care citeaza Xinhua, informeaza Digi 24.

 

Sursa: bzi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI