Close sidebar
Close sidebar

Deputata Aurelia Cristea vrea ca micutii sa-si reclame parintii care fumeaza in masina!

Aurelia Cristea s-a facut cunoscuta in urma cu circa un an, fiind initiatoarea proiectului Legii antifumat. Considerat unul dintre cele mai dure proiecte privind fumatul, din cauza restrictiilor drastice, actul normative a fost insa aprobat si a si fost aplicat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum insa, deputata a venit cu noi amendamente ale legii. Ea vrea ca masurile restrictive sa se aplice si in masinile personale, daca in acestea se afla copii sau femei gravide. Fumatul atunci cand in masina se afla un copil incalca, spune Cristea, asigurarea unui drept din Constitutie, conform caruia copiii si tinerii se bucura de un regim special de protectie.  Pentru a se asigura ca legea va fi si pusa in aplicare, daca va fi aprobat acest amendament, deputata spune ca persoanele care fumeaza in masina pot fi reclamate chiar de copil.

Deputata Aurelia Cristea, intiatoarea legii antifumat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aceasta afirmatie a dus la un adevarat protest al parintilor pe retelele de socializare, pe ideea ca orice copil care vrea sa se razbune pe parintele lui sau sa faca doar o gluma poate suna si face o astfel de reclamatie. Cum ideea deputatei este inca in stadiul de proiect, nu se stie care va fi pedeapsa pentru o astfel de incalcare a legii!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI