Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Deputații noștri nu stau prea mult pe gânduri atunci când vine vorba despre calitatea mobilierului pe care lucrează, astfel că vor să își cumpere scaune din piele naturală și măsuțe de cafea. Mai exact, este vorba despre 262 de scaune din piele naturală, o canapea și două fotolii din piele, precum și 40 de măsuțe de cafea.

Însă, atenție, nu orice mobilier, acestea trebuie să îndeplinească câteva specificații pentru ca parlamentarii să fie mulțumiți. De exemplu, scaunele trebuie să suporte o greutate de 150 de kilograme, iar șezutul și spătarul trebuie să fie din spumă poliuretanică, pentru un confort sporit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Aleșii sunt foarte atenți la detalii, astfel că spătarul scaunului trebuie să urmeze exact linia corpului, iar materialul din care este făcut trebuie să reducă stresul în punctele de presiune.

După cum bine știm, luxul costă, astfel că pentru toate aceste piese de mobilier, valoarea totală estimată depășește suma de, atenție, 1 milion de lei. Camera Deputaților a lansat deja în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziționarea de mobilier.”

, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si