Printre ei se numără nume sonore, printre care Violeta Alexandru, actualul ministru al muncii, care nu ştie dacă va mai fi la minister, sau Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, care în urmă cu puţin timp, când DNA a început urmărirea penală pe numele său, spunea că nu îşi va mai prelua mandatul de deputat.

Violeta Alexandru este unul dintre miniştrii care nu şi-ar mai găsi loc în guvern, aşa că va rămâne în parlament.

Nu are regrete, însă:

”Aşa sunt construită, sunt convinsă că viu face treabă de oriunde!”, a transmis Violeta Alexandru.

Prezențe controversate, azi, în Parlament

Un personaj controversat care şi-a făcut apariţia astăzi în Parlament este fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, care este cercetat în momentul de faţă de DNA pentru trafic de influenţă şi spălare de bani. Când s-a început urmărirea penală pe numele său, Tudorache declara că nu va prelua mandatul de deputat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

deputații își preiau mandatul
Deputații au mers azi în Parlament.[Sursa foto: google]

O prezenţă care s-a făcut remarcată astăzi în Parlament este şi fostul primar al sectorului 5, Daniel Florea, care a venit însoţit de cei 2 copii ai săi.

Citeste si: Nicolae Ciucă, premierul intermediar, a făcut marele anunț. Cum se vor desfășura sărbătorile anul acesta

Un boboc în ale politicii, însă veteran al apariţiilor televizate, Dumitru Coarnă, fostul preşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a fost printre primii care şi-au depus dosarele la ora deschiderii.

A ieşit în evidenţă şi pentru că a fost singurul care nu a purtat mască.

Citeste si: Dan Barna, prima mutare pentru deblocarea negocierilor: ”Domnule Orban, domnule Kelemen, haideţi să fim inteligenţi"

Venit din ringul de K1 în Parlament, fostul sportiv Daniel Ghiţă, nu a prea reuşit să-şi găsească cuvintele. El va fi singurul deputat de Ilfov pentru PSD, întrucât a fost cap de listă la alegeri.

Viitorii parlamentari mai au la dispoziţie încă 3 zile în care vor putea veni să-şi preia mandatele şi să-şi asigure fotoliul din viitorul legislativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si