Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Deputatul Aurel Bălășoiu are la activ două dosare penale. Acesta e acuzat de viol și act sexual cu un minor

Potrivit unui comunicat de presă, Parchetul General a anunțat că deputatul Aurel Bălășoiu, exclus zilele trecute din PSD, are două dosare penale, unul pentru act sexual cu minor și al doilea pentru viol, deschis ca urmare a unei plângeri.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a sesizat din oficiu la data de 4.10.2022 cu privire la săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor prev. de art. 220 Cod penal, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media referitoare la săvârşirea acestei fapte de către o persoană având calitatea de deputat în Parlamentul României ”, a transmis, marți, Parchetul General într-un comunicat de presă.

Citeste si: Comisia Europeană se pregăteşte pentru întreruperea electricității

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Tot Parchetul a mai precizat că în prezent, la Secția de urmărire penală și criminalistică a fost deschis și un al doilea dosar pentru infracțiunea de viol, ca urmare a depunerii unei plângeri penale.

Deputatul nu a fost pus oficial sub învinuire în niciunul dintre cele dosare

Deși cu două dosare la activ, Bălășoiu și-a luat concediu de la Parlament. Marți, acesta a anunțat că și-a luat concediu în perioada „4-5 octombrie, 10-12 octombrie, 17-19 octombrie, din motive personale”.

Potrivit Regulamentului, Aurel Bălășoiu are dreptul la 8 zile de concediu cu plată.

Citeste si: Vor putea fi organizate, prin excepție, concursuri pentru locurile libere în Parlament. Ce prevede noul proiect de lege

În actuala sesiune nu a mai beneficiat de concediu plătit pentru rezolvarea unor probleme personale ”, se mai arată în documentul consultat de Libertatea.

Sâmbătă seară, Bălășoiu a fost exclus din PSD, oficialii precizând că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat, iar în caz contrar, PSD urmând a vota pentru „ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI