În imagini se vede cum Dan Barna, care se afla pe vehiculul electric și traverseaza pe trecerea de pietoni cand este lovit de un autoturism.

Vicepreşedintele USR a ajuns de urgență la spital

Deputatul a fost aruncat în fața mașinii, pe asfalt, iar după câteva zeci de secunde se ridică. La fața locului au ajuns polițiștii, cărora politicianul le-ar fi spus că nu este rănit și a refuzat transportul la spital.

Citește și: Cum arată programul REPER, partidul nou înființat de Dacian Cioloș

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ulterior, Dan Barna s-a dus la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse, deputatul USR ar fi traversat pe roșu în momentul în care a fost acroșat. În urma accidentului, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ce a postat Dan Barna pe pagina sa de Facebook

„Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.

Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, a scris Barna, într-un mesaj pe Facebook.

Citește și: Dacian Cioloș și oamenii lui și-au dat demisia din USR. Vor înființa un nou partid

„ În acest context, poliţiştii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital.

Atât conducătorul autovehiculului, cât şi conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumaţi conform prevederilor legale. Ulterior, în jurul orei 20,55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca despre faptul că, la această unitate sanitară, s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurul orei 19,10 a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale. La spital, precum şi la faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor şi pentru a stabili condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie”, au declarat poliţiştii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si