În urma unui deranjament produs pe una dintre liniile de contact de la Gara de Nord, transportul cu trenul este greu de realizat astăzi. Unele linii au fost închise, ceea ce limitează numărul de plecări sau ieșiri ale trenurilor din gară.

Trafic feroviar îngreunat în Gara de Nord

Reprezentanții CFR au anunțat că traficul feroviar este blocat pe anumite linii din cauza unei locomotive care a rupt pantograful în zona Podului Grant.

"Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar în Gara de Nord este închis, la această oră, pe liniile de la 9 la 14, din cauza unui deranjament produs la linia de contact de o locomotivă a CFR CĂLĂTORI, care la ieșirea din Depou, pentru remorcarea trenului IR 1996, a rupt pantograful, în zona Podului Grant", a declarat a declarat Oana Brănzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Deranjamentul s-a produs după ce o locomotivă, în timp ce dorea remorcarea trenului IR 1996, a rupt pantograful.
„Se va interveni cu drezina pantograf, sosită din Chitila, pentru remediere deranjament la linia de contact și asigurarea pantografului locomotivei”, a declarat purtătorul de cuvânt CFR SA.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Canicula lovește Capitala: Disconfort termic și călătorii sufocante în mijloacele de transport

Cum circulă trenurile

După deranjamentul produs la linia de contact, două linii feroviare au fost închise, mai exact de la linia 9 la linia 14. La momentul actual, transportul feroviar se realizează pe liniile 1-8, iar două trenuri sunt în așteptare pentru reînscriere.

"Se circulă în acest moment doar pe liniile 1- 8, iar în așteptare pentru reînscriere în circulație sunt trenurile IC 551, garat pe linia 14 și IR 1996, la linia 13", a declarat Oana Brănzan.

Nu se cunosc mai multe detalii referitoare la întârziere trenurilor sau situațiile neplăcute create pasagerilor.

Citește și: Operațiune de amploare împotriva unei rețele care exploata surdo-muți. Victimele erau racolate din Gara de Nord


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si