Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Desant al Poliției în Țăndărei. Toate ieșirile din oraș sunt blocate

Orașul Țăndărei se află sub asediu. Polițiștii continuă operațiunile de destructurare a grupărilor de interlopi din toată țara, acțiune care a început după violențele stradale din Pantelimon și după asaltul clanurilor asupra unui spital din Capitală.

Sorin Negru,

Polițiștii fac în această dimineață 23 de percheziții domiciliare în Țăndărei

[Sursa foto: Arhiva]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE 14.00.  La audieri au fost duse 17 persoane. În urma percheziţiilor, până în prezent au fost găsite 47 de săbii, 4 pistoale şi o puşcă de vânătoare cu lunetă.

”În urma activităţilor derulate în această dimineaţă de către poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, 17 persoane. În urma punerii în executare a mai multor mandate de percheziţie domiciliară, au fost descoperite şi ridicate o armă scurtă neletală, de tip airsoft, 47 de săbii, 4 pistoale şi o puşcă de vânătoare cu lunetă”, a transmis Poliţia Română.

În continuare, poliţiştii fac verificări pe linia regimului armelor si muniţiilor la deţinătorii legali de arme din localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa. 

Știrea inițială.

Polițiștii fac în această dimineață 23 de percheziții domiciliare în Țăndărei, județul Ialomița, a anunțat IGPR.

Citeste si: Dezvăluirile făcute de prietena Anei Maria Vasiliu, la trei săptămâni de la moartea acesteia: „Rușine!” Ce se întâmplă acum între mama fostului concurent de la Puterea Dragostei și familia Anei- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: O tânără își dorea șase intervenții estetice, iar chirurgul găsit online i le-a făcut pe toate odată. După câteva zile a murit- antena3.ro

Citește și: Percheziții de amploare în lumea interlopă. Grupările implicate în violențe stradale, căutate de mascați

Potrivit Poliției Române, persoanele căutate fiind implicate în mai multe dosare privind tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor si munițiilor,

Vor fi puse în aplicare câteva zeci de mandate de aducere și mandate europene de arestare, emise pe numele unor persoane despre care există indicii că se află în localitatea Țăndărei, menționează sursa citată.

Au fost găsite săbii, macete și arme

Toate ieșirile din oraș sunt blocate de echipaje de poliție și jandarmi cu câini polițiști, iar operațiunea este supravegheată din elicopter.

La operațiune participă 250 de polițiști și jandarmi. În locuințele percheziționate au fost găsite mai multe arme, printre care săbii, macete și arme de airsoft.

Pe lângă zecile de mandate de aducere care vor fi puse în vigoare astăzi, există și mandate europene de arestare pe numele unor persoane despre care sunt date că s-ar afla în localitatea Țăndărei.

Vor fi duse la sediul poliției și alte persoane care ridică suspiciuni, care vor fi fotografiate și amprentate de către anchetatori.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI