Măsuri relaxare 15 iunie. Se vor lua însă şi măsuri de relaxare. Mall-urile îşi vor redeschide porţile, vom putea face sport în sală şi vom avea acces la piscinele exterioare. Dar vom fi obligaţi în continuare să purtăm măşti atunci când mergem la cumpărături şi când intrăm în alte spaţii închise.

"Starea de alertă, având în vedere că nu avem o scădere semnificativă a numărului de îmbolnăviri noi, ne face să fim în continuare precauți și suntem de părere că se impune prelungirea stării de alertă", a spus Iohannis.

Măsuri relaxare 15 iunie

Desi am inregistrat o usoara scadere a numarului de infectari cu coronavirus, nu ne putem intoarce inca la viata de dinainte de pandemie. Asa ca ne pregatim pentru o vară a concediilor altfel. Iar deocamdată autoritatile nu au anuntat ce se va întâmpla cu românii care aleg să îşi petreacă vacanţa în Grecia sau Bulgaria. Vor intra sau nu în izolare, când se vor întoarce acasă?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Măsuri relaxare 15 iunie

Citeste si: Iohannis: După 15 iunie se pot redeschide mall-urile, fără restaurante şi fără locuri de joacă

Măsuri relaxare 15 iunie. ”Să ştiţi că grecii au deschis de la 1 iunie, doar hotelurile de oraş şi prevăd o deschidere a hotelurilor sezonale, deci cele de tip resort de la 15 iunie, deci undeva dacă ne uităm per total, să ştiţi că toţi suntem în aceaşi perioadă de redeschidere”, spune Răzvan Pârjol, secretar de stat în Turism.

Un lucru este insa sigur. De pe 15 iunie şi mall-urile îşi vor deschide porţile. Va fi însă o redeschidere cu multe probleme. Proprietarii magazinelor din incinta marilor centre comerciale spun că nu pot plăti chiria pentru lunile în care nu au funcţionat. Suma pe 3 luni este uriaşă, peste 150 de milioane de euro.

Retailerii cer diminuarea taxelor şi impozitelor, dar şi renegocierea contractelor cu marile centre comerciale.

Măsuri relaxare 15 iunie. Iubitorii sportului primesc și ei vești bune. se vor redeschide sălile de fitness- insa cu respectarea unor restricții.
Tot la mijlocul lui iunie se încheie anul școlar și nu va mai fi prelungit ajutorul financiar pentru părinți. Drept urmare autoritatile au decis redeschiderea gradinițelor, creșelor și after school-urile!

Citeste si: Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de alertă. Răspuns rapid din interiorul PSD

Prelungirea stării de alertă va aduce si restrictii. In continuare vom fi obligați să purtăm măști de protecție în spațiile închise- măsură care a salvat până acum peste 3 milioane de vieți, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății."

Măsuri relaxare 15 iunie

Chiar dacă masca pare a deveni o povară, cei mai mulţi dintre noi înţelegem cât de importantă este purtarea ei, mai ales în spaţiile aglomerate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Măsuri relaxare 15 iunie. De luni vom putea face şi sport, in salile de fitness, dar cu respectarea unor norme de distantare sociala. Vom merge la sala, doar cu programare.

Măsuri relaxare 15 iunie.

Vesti bune si pentru cei care doresc sa organizeze evenimente private. La un botez sau o nunta in aer liber pot participa 50 de persoane.

Citeste si: Se prelungeste starea de alerta? Raed Arafat: "Nu am incheiat inca problema acestei epidemii!"

Masura de relaxare este ca o gura de oxigen pentru organizatorii de evenimente, greu incercati in vremea pandemiei.

Prelungirea starii de alerta trebuie insa votata in Parlament. Seful statului a facut apel la politicieni, sa ramana in continuare responsabili in lupta cu pandemia de coronavirus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si