Popeyes, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, s-a lansat oficial și în România. La deschiderea primului magazin din București s-a format imediat coadă semn că românii sunt îndrăgostiți de mâncarea americană.

"Sandwich-urile lor mi se par mult mai bune."

Pui prăjit din carne proaspătă, marinată 12 ore

Bazat pe o tradiție culinară, Popeyes propune clienților săi un meniu special, cu diferite condimente deosebite și rețete atent alese, aproape neschimbate de-a lungul timpului, un mix între bucătăria tradițională Cajun și cea Creole.

Citeste si: VIDEO- Calcularea caloriilor și trecerea lor în meniul restaurantelor este noua modalitate prin care guvernul de la Londra vrea să reducă obezitatea

Semnătura mărcii este sandwichul cu pui. Celebrul pui prăjit este preparat din carne proaspătă, marinată timp de cel puțin 12 ore într-o combinație de condimente, gătit lent dupa o tehnică brevetată.

Unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante fast-food din lume

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, iar rețetele lor sunt autentic preparate 100% în stil Louisiana, zona recunoscută drept cea unde se găteşte cel mai bun pui prăjit din lume.

Citeste si: Fructul care a fost retras de urgență din magazine. Este extrem de iubit de români, dar reprezintă un pericol

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În restaurantele celebrului lanț american nu se fac nici un fel de artificii pentru grăbirea procesului de gătire.

Brand-ul are în plan mai multe investiții în România

Cunoscutul brand POPEYES are în plan mai multe investiții in Romania.

Mihaela, responsabil marketing: ”Anul acesta vrem să deschidem 6 restaurante, avem planuri foarte ambițioase pentru România, ne propunem ca în 10 ani să deschidem cel puțin 90 de restaurante Papeyes. ”

Citeste si: Sărbători legale 2022: Câte zile libere vom avea de Paşte?

La nivel mondial, sunt peste 3450 de restaurante Popeyes în mai mult de 30 de țări.

O astfel de intrare pe piața românească aduce mai multe beneficii pentru țara noastră. În primul rând, investiții noi, locuri de muncă create, dar și un aport substanțial la buget din plata taxelor, contibuțiilor și a impozitelor.

În prezent, Popeyes are peste 12.500 de angajați în toată lumea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si