Potrivit unor surse judiciare, au loc descinderi la Spitalul Municipal din Rădăuţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava şi Colegiul Tehnic Rădăuţi.

Citește și: VIDEO Noi percheziții de amploare în toată țara. DIICOT intră în forță în grupările mafiote și în traficanții de substanțe interzise

DNA a transmis, miercuri, că sunt efectuate percheziţii domiciliare în 108 locaţii situate pe raza judeţului Suceava, reprezentând trei instituţii publice, două sedii ale unor persoane juridice de drept privat şi 82 de domicilii ale unor persoane fizice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Vortexul polar format în stratosferă slăbeşte. De ce înseamnă asta că vom avea o iarnă geroasă şi cu multă zăpadă- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie- Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2023- 2024", se precizează în comunicatul DNA.

DNA, pe urmele spăgilor pentru angajarea la spital

Conform unor surse judiciare, dosarul ar viza, printre altele, mite primite pentru angajarea în cadrul unităţii medicale şi mite primite de cadrele medicale de la pacienţi.  

"În cursul zilei de 16 octombrie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 108 locații situate pe raza județului Suceava, reprezentând trei instituții publice, două sedii ale unor persoane juridice de drept privat și 82 de domicilii ale unor persoane fizice", se mai spune în mesajul procurorilor DNA.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor din cadrul Direcției Generale Anticorupție și Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si