Close sidebar
Close sidebar

Descinderi în Bihor la șapte persoane bănuite de trafic de droguri

Șapte persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc şi produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Diana Bostan,

Descinderi Bihor

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gruparea activa în Oradea și vindea masă vegetală şi pulbere pentru prizat.

Descinderi în Bihor la șapte persoane bănuite de trafic de droguri

”La data de 23.11.2022 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea a 7 inculpaţi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  trafic de droguri de mare risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată”, a transmis, joi, DIICOT.  

Citește și: Scandal de proporții între nevestele interlopilor din clanul Corduneanu. Cele două femei se vor întâlni la tribunal, la începutul anului viitor

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Gruparea activa din anul 2021, iar indivizii au comercializat, în repetate rânduri, droguri de mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, atât sub formă de materie vegetală cât şi ca pulbere pentru prizat.  

Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă faţă de trei dintre inculpaţi 

Polițiștii au efectuat 12 percheziții domiciliare unde au fost identificate şi ridicate sume de bani, mai multe telefoane mobile şi balanţe electronice, dar și diferite cantităţi de droguri şi peste 500 de grame de bijuterii din aur.  

Citește și: O femeie a fost reținută de DIICOT pentru propagandă teroristă

”La data de 24.11.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă a cinci dintre inculpaţi, faţă de doi dintre aceştia procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea dispunând continuarea cercetărilor sub măsura controlului judiciar. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă faţă de trei dintre inculpaţi şi măsura controlului judiciar faţă de ceilalţi doi”, a mai transmis sursa citată.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI