Percheziții în Călărași și București. Joi dimineață, poliţiştii şi procurorii au descins în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi. Sunt vizate persoane bănuite de proxenetism  şi folosirea prostituţiei infantile. Conform autorităților, vor fi puse în executare șapte mandate de aducere.

Percheziții de amploare în București și Călărași

Pe parcursul a șase ani, din 2017, suspecții au folosit metode de constrângere fizică şi psihică pentru a determina mai multe tinere, inclusiv minore, să se prostitueze.

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călăraşi, efectuează 9 percheziţii,  în judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de proxenetism şi folosirea prostituţiei infantile”, a transmis, joi, IGPR.

Citește și: VIDEO- Fiul lui Sile Cămătaru, trafic de droguri în închisoare. Albert Balint coordona din spatele gratiilor o rețea de trafic de droguri și în exterior

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vor fi puse în executare șapte mandate de aducere

Vor fi puse în executare șapte mandate de aducere

Vor fi puse în executare șapte mandate de aducere

Conform sursei citate, începând cu anul 2017 şi până în prezent, suspecţii au racolat tinere, inclusiv minore, pe care le-ar fi obligat să practice prostituția.

Mai mult, au folosit metode de constrângere fizică şi psihică.

”Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru audieri”, a mai transmis sursa citată.

Operațiune de amploare

Conform IGPR, suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Citește și: VIDEO- Chef Foa, prins de polițiști după ce ar fi consumat substanțe interzise. Celebrul bucătar, dus la INML pentru probe

La acțiune participă polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic, precum şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si