Polițiștii de Frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, au descoperit împreună cu lucrătorii vamali, în mai multe pungi cu cereale, circa 4 kilograme de bijuterii din metal alb și galben.

Citește și: VIDEO. „Aici se face curat peste curat!”. Un italian a rămas total impresionat de curățenia din țara noastră

Se presupune că acestea ar fi din aur, respectiv argint.

Două femei ar fi încercat să le introducă în țară în mod ilegal.

Cum au procedat cele două femei?

Pe data de 07.08.2023, la PPF Aeroport Henri Coandă, două femei de cetățenie română s-au prezentat pentru a intra în țară, din direcția Istanbul.

În momentul în care acestea au intrat în posesia bagajelor, ele au rupt etichetele aplicate pe mânerul bagajelor. Ulterior, ele au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde. 

Descoperire făcută de agenții de poliție la Aeroportul Otopeni în pungile cu cereale ale unor femei din România

Descoperire făcută de agenții de poliție la Aeroportul Otopeni în pungile cu cereale ale unor femei din România

[Sursa foto: Poliția de Frontieră]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Luni, în jurul orei 00,30, la punctul de frontieră Aeroport 'Henri Coandă', s-au prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, două femei cu cetăţenie română. După ce au intrat în posesia bagajelor, acestea au rupt etichetele aplicate pe mânerul bagajelor şi au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde- nimic de declarat", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Citește și: Povestea Anei, o româncă plecată la muncă în Italia care își caută părinții biologici. A fost abandonată la naștere

Polițiștii de frontieră au analizat în baza analizei de risc, alături de lucrătorii vamali, efectuând un control amănunțit asupra bagajelor de cală a femeilor.

Aceștia au descoperit disimulate în pungi cu cereale o cantitate mare de bijuterii din metal alb și galben. Se presupune că ar fi din argint și aur.

Autoritățile vamale au preluat bunurile

Având o greutate totală de 3,783 grame, bunurile au fost preluate de către autoritățile vamale pentru a fi trimise spre expertizare. În funcție de rezultat, se vor lua măsurile legale care se impun.

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare în pat. Cel care a făcut descoperirea este soțul ei. Italianul a fost închis în trecut pentru violență domestică

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si