Informațiile disponibile în prezent indică faptul că bărbatul ucis avea 52 de ani și era un om de afaceri originar din Ucraina, care desfășura activități comerciale și în Bulgaria. Acestea sunt detaliile cunoscute până în acest moment.

Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile bulgare, se presupune că omul de afaceri ucrainean a fost împușcat pe scările unui hotel din Bulgaria.

Citește și: Caz halucinant într-un azil de bătrâni! O femeie s-a stins din viață după ce a fost tratată cu o pungă de mazăre congelată

Deși nu avea statut de refugiat în Bulgaria, se pare că se îndrepta către un hotel destinat refugiaților ucraineni, care aparținea unui om de afaceri rus.

Un om de afaceri ucrainean a fost ucis. Atacul a fost efectuat dintr-o mașină cu numere de înmatriculare românești 

Se pare că atacul a fost efectuat dintr-o mașină cu numere de înmatriculare românești.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor bulgari, în mașină se presupune că se aflau cel puțin doi indivizi. Aceștia au reușit să fugă de la locul crimei, iar mașina a fost descoperită la aproximativ doi kilometri distanță de locul faptei.

Citește și: Primele imagini cu Marcel Șerbuc, suspectul crimei din Berceni. Tatăl Anei: „Să fie pedepsiți amândoi”

Bărbatul a fost inițial transportat la spital, dar, din păcate, a decedat în drum spre unitatea medicală din cauza leziunilor grave suferite.

Deocamdată, nu se cunoaște identitatea sau motivația agresorilor responsabili pentru împușcătură. Lipsesc informații despre eventualele demersuri întreprinse în anchetă și nu există martori oculari disponibili în acest moment. În plus, conform informațiilor presei din Bulgaria, nu există camere de supraveghere în zona respectivă, ceea ce poate complica investigația.

Citește și: Un tânăr s-a răsturnat cu maşina după ce a intrat în fostul post de poliţie de la Bănești, Prahova. Accident mortal pe DN1


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si