Totul a ieșit la iveală luni seara într-o zonă izolată a municipiului Sighetu Marmației. Potrivit presei locale, unul dintre vecini a mers la casa băiatului, vrând să se asigure că acesta este bine și sănătos, dat fiind că nu îl văzuse de mult timp.

Citeste si: Un copil român, de doar 6 ani, s-a înecat pe o plajă din Spania. Era în apă cu mama și fratele său

Tatăl băiatului a refuzat categoric să-i permită accesul, iar vecinul a alerta poliția, prin numărul unic 112.

Descoperire macabră în Sighetu Marmației 

Mai multe echipaje ale poliției au ajuns în zonă, iar oamenii legii au avut parte de o descoperire macabră. Într-un sac menajer, trupul copilului de 14 ani era ascuns în cușca câinelui.

Tatăl copilului dar și concubina acestuia au fost imediat luați și duși la audieri, potrivit vasiledale.ro. În zona au sosit criminaliștii care au început să preleveze probe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: La un pas de o tragedie în Cluj Napoca: Şase adulţi şi un bebeluş, transportaţi la spital în urma unui accident rutier

Cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Vecinii spun că tatăl băiatului ar fi ascuns moartea lui pentru a putea încasa alocația și pensia pentru că îngrijea o persoană cu handicap.

Ce a transmis IPJ Maramureș

Inspectoratul de Poliție Maramureș a transmis un comunicat de presă în care a anunțat că luni seara, 23 mai, la ora 21.09,

polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si