Trupul unui bărbat de 48 de ani a fost descoperit în jurul orei 10:35 în Năvodari de către polițiști, după ce au primit un apel la numărul de urgență 112. 

Ce au transmis autoritățile?

Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul a murit într-o autoutilitară.

„În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme vizibile de violență”, au spus reprezentanții Poliției Constanța.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Descoperire macabră în Aeroportul din Satu Mare! Un pasager s-a stins din viață după ce a coborât din avion

Cine este medicul de la Maternitatea Polizu care și-a pus capăt zilelor? Bărbatul ar fi intrat în depresie din cauza unei paciente pe care nu a putut să o salveze

Vestea că medicul a murit i-a lăsat pe cei ce l-au cunoscut de-a dreptul șocați și îndurerați. Colegiul Medicilor a transmis un mesaj, în semn de omagiu, după ce medicul de la Maternitatea Polizu s-a sinucis.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un medic, în vârstă de 59 de ani de la Maternitatea Polizu  și-a pus capăt zilelor cu un pistol de tip airsoft cu bile de cauciuc. Fiica medicului este cea care a sunat la 112.

Bărbatul a fost transportat la spital, după care a fost operat de urgență. Din nefericire, eforturile medicilor s-au dovedit a fi în zadar. Aceștia i-au declarat decesul.

Medicul, Nicușor Brănescu, s-ar fi luptat cu depresia după ce nu a putut salva o pacientă. Bărbatul urma chiar și un tratament pentru combaterea afecțiunii de ceva timp.

Râuri de lacrimi, după ce medicul a trecut în neființă.

Colegiul Medicilor din România a transmis un mesaj, în semn de omagiu, pentru medicul Brănescu.

Decesul bărbatului a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. decesul bărbatului lăsând un gol imens în sufletele celor ce l-au cunoscut.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„  Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicușor Brănescu. Suntem profund marcați de această veste tristă și ne unim în durerea familiei și a apropiaților în aceste momente de tristețe și grea încercare.Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari. Dr. Nicușor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți și colegi deopotrivă. Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră.

În calitate de medic a fost o sursă de inspirație pentru mulți, salvând vieți și aducând alinare celor aflați în suferință", se arată în mesajul postat de  Colegiul Medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si