Un bărbat în vârstă de 47 de ani, originar din Doljești, județul Neamț, care fusese dat dispărut încă din data de 20 aprilie, a fost descoperit mort în albia râului Siret, în extravilanul localității Tămășeni din Neamț.

Citește și: Accident dramatic pe un drum din Prahova! Un tânăr s-a tins din viață după ce mașina sa a izbit un copac și a fost proiectată înapoi pe șosea

Sâmbătă, 22 aprilie 2023, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani din județul Neamț au fost alertați cu privire la descoperirea corpului unui bărbat în albia râului Siret, în extravilanul localității Tămășeni.

Bărbatul de 47 de ani era dat dispărut de acasă de 3 zile

Conform informațiilor furnizate de jurnaliștii de la Mediafax, polițiștii au identificat victima ca fiind bărbatul în vârstă de 47 de ani, originar din Doljești, ale cărui dispariție a fost raportată în data de 20 aprilie și mediatizată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Agresorul de la shaormerie a fost prins, dar cercetat în libertate. Ce explicație a dat acesta polițiștilor

După identificarea bărbatului dispărut în albia râului Siret, trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru a fi efectuată necropsia și pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Citește și: Scene șocante la un festival de zmeie. Un bătrân de 76 de ani a intrat cu mașina în mulțime

În același timp, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili circumstanțele exacte care au dus la această tragedie și pentru a identifica posibilele vinovății.

Citește și: Descoperire macabră la un spital din Slatina! Un pacient a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul 3


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si