Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră în Botoșani! Un copil de 12 ani a fost găsit spânzurat

O tragedie de proporții s-a produs la Botoșani, acolo unde un copil de 12 ani s-a sinucis. Nu se știe până în acest moment care au fost factorii care au dus la această întâmplare.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apropiații au declarat că băiatul ar fi revenit târziu acasă cu o seară înainte și ar fi recurs la un astfel de gest extrem pentru că s-ar fi temut de o pedeapsă din partea părinților. 

Citeste si: Starea de alertă, motiv de conflict politic. PSD anunță încă 150.000 de șomeri

”Deocamdată ancheta e în desfășurare. Vrem să stabilim cu exactitate toate împrejurările care a dus la acest eveniment. În funcție de rezultate, vom putea lua măsuri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Daniel și-a presimțit moartea? Mesajul transmis de fotbalistul de 19 ani, înainte de accident

Familia nu era cunoscută ca ar fi fost violentă sau conflictuală. Precizarea a fost făcută prin apel 112, de către tatăl minorului.Copilul a fost găsit într-o anexă a casei.”, a spus Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani, potrivit antena3.ro.

Citeste si: MAE: Alţi zece cetăţeni români de la abatorul din Birkenfeld (Germania), confirmaţi cu coronavirus

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI