Un caz șocant a avut loc în Sectorul 6 din Capitală. O femeie a fost găsită fără viață, în stare de putrefacție, într-un apartament.

Vecinii au alertat autoritățile

Fiind deranjați de miros, vecinii au alertat autoritățile, potrivit Adevărul.ro.

Citește și: A fost identificată femeia ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1, în saci de plastic. Cine ar putea fi criminalul?

„La data de 8 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Secția 25 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 19.30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, s-ar afla o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj de descarcerare, care a pătruns în locuință.În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență ”, informează Poliția Română.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală 

În acest caz, cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării unei necropsii. Ar fi vorba de sora unui nume cunoscut, Aminata Diakite.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ies la iveală noi informații în cazul mămicii din Sibiu care s-a stins din viață la o săptămână după ce a născut. Ce greșeală fatală ar fi făcut?

O femeie a fost găsită fără viață, într-un apartament din Sectorul 6.

O femeie a fost găsită fără viață, într-un apartament din Sectorul 6.

[Sursa foto: PixaBay]

Vecinii sunt cei care au simțit un miros puternic, provenit din apartamentul femeii. Potrivit Știripesurse, aceasta ar fi fost găsită în baie, în stare avansată de putrefacție.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei au preluat investigația, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele evenimentului. 

A fost identificată femeia ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1, în saci de plastic

Polițiștii criminaliști ar fi reușit să afle cine este femeia descoperită fără viață pe un câmp din Dâmbovița, pe marginea bretelei de ieșire din autostrada A1, în satul Olteni. Cine este victima?

Potrivit  Antena 3, este vorba despre o femeie de 38 de ani, din sectorul 6 al Capitalei. Aceasta ar fi dispărut de o lună de acasă.

De asemenea, conform sursei citate, indiciile din anchetă ar sugera faptul că victima ar putea fi femeia din Capitală, dată dispărută de sora ei, în urmă cu o lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si