Macabra descoperire a fost făcută la sfârşitul săptămânii, iar oamenii care au descoperit trupul neînsufleţit au apelat imediat la 112, scrie wowbiz.ro.
 
Corpul neînsufleţit al băiatului de 31 de ani a fost găsit pe strada Fortunei, din Bucureşti şi se pare că acesta avea pe cap o pungă. 
 
Echipajul medical care a ajuns la faţa locului n-a mai putut face nimic pentru acesta, decât să declare  decesul tânărului, prin asfixiere.
 
Conform B1, se pare că victima lucra ca IT-ist, iar din primele informaţii, acesta ar fi suferit o depresie, având probleme din dragoste. Anchetatorii merg însă atât pe varianta unei posbile crime, cât şi a unei sinucideri.

Citeste si: Uber, dupa anuntul Gabrielei Firea: Aplicatiile precum Uber, serviciile de carsharing, de taxi si transportul in comun constituie, impreuna, solutii care pot duce la reducerea aglomeratiei si a poluarii

 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si