UPDATE. Tânărul locuia chiar în sectorul 6 și, din primele informații, nu a lăsat un mesaj de adio.

UPDATE  Cadavrul descoperit, joi dimineață, pe Aleea Cumințenia Pământului din București, a fost examinat de către medicul legist care nu a constatat nicio urmă de violență. Victima a fost identificată, iar cadavrul îi aparține unui băiat în vârstă de 21 de ani, student la ASE. Punga ar fi fost așezată pe față de către victimă. Toate

pistele analizate conduc către o sinucidere. 

Un cadavru a fost găsit, joi dimineaţă, în Sectorul 6 al Capitalei, având o pungă pe cap, au precizat surse judiciare. Anchetatorii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, relatează Gândul.

Cadavrul unui bărbat de circa 40 de ani a fost găsit, în urmă cu puțin timp, în spatele unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul era îmbrăcat și avea la el un ghiozdan. Martorul care l-a găsit a sunat la 112 de urgență. Trupul bărbatului era acoperit cu o pungă.

În aceste momente, autoritățile fac cercetări la fața locului. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”La data de 31 octombrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap. La faţa locului au sosit de îndată echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul”, a transmis, joi dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Citeste si: Dr. Constantin Chiurciu, românul care a revoluționat medicina cu invențiile sale, a murit

Citeste si: Tragedie! Peste 100 de victime după ce un tren a luat foc! IMAGINI DIN IAD!

Citeste si: Două accidente mortale în Bucureşti, în această dimineaţă

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si