Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Polonia a păstrat în locuința lui cadavrul mumificat al propriei mame, timp de 13 ani. Descoperirea șocantă a fost făcută de o rudă care devenise din ce în ce mai alarmată de comportamentul lui și a chemat ambulanța.

Se crede că bărbatul ar fi furat cadavrul mamei lui din sicriu.

Citește și: Un bărbat și-a pus capăt zilelor după ce a vorbit 2 ani cu un chatbot AI: „Vom trăi împreună ca un întreg în cer”

Femeia murise în 2010

Paramedicii care s-au dus la locuința bărbatului au fost șocați să descopere corpul mumificat al mamei acesteia pe o canapea. Vârstnicul locuia într-o parte a unei case împreună cu sora și cumnatul lui, acesta din urmă fiind chiar cel care a alertat autoritățile, potrivit presei poloneze.

Incidentul înfricoșător a avut loc la finalul lunii februarie a anului 2023, a indicat biroul procurorului din Gliwice. Bărbatul locuia în Radlin, la aproximativ 50 de kilometri distanță sud de Gliwice.

Citește și: Noi informații în cazul Angelikăi Maurer, studenta la Teologie dispărută în urmă cu două luni. Ea a fost căutată într-un lac de lângă Sibiu

Potrivit raportului medico-legal, mama bărbatului decedase încă din anul 2010. După ce au descoperit cadavrul, procurorii au decis deschiderea mormântului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când a fost deschis sicriul, nu era niciun cadavru în el", a spus un purtător de cuvânt al parchetului.

O analiză ADN a indicat că mumia descoperită în locuinţă aparţinea mamei bărbatului.

Citește și: Tragedie în Italia! Un tânăr a comandat o pizza, dar i s-a făcut rău în timp ce aștepta. Acesta a murit în fața tatălui său

Bărbatul nu era văzut cu ochi prea buni de propriile rude, care îl considerau un ciudat. Cei din familie îl vizitau rar. Se pare că bărbatul nu a putut accepta faptul că mama lui nu mai este în viață și ar fi scos cadavrul din mormânt și l-ar fi îmbălsămat cu substanțe chimie.

Bărbatul a fost internat și va fi examinat psihiatric. În plus, va fi cercetat pentru profanare de cadavru, potrivit Dailymail.

Citește și: O adolescentă de pe TikTok a murit într-un tragic accident/”Zâmbetul ei frumos și spiritul ei bun vor continua să fie în inimile prietenilor”

Bărbatul vorbea cu cadavrul mamei lui

Se pare că dorul de mamă l-a împins pe bărbat să facă gesturi extreme. El ar fi vorbit timp de mai bine de un deceniu cu corpul mumificat al mamei sale.

„Timp de mai bine de un deceniu, Marian L. ar fi vorbit cu cadavrul mumificat al mamei sale și chiar ar fi încercat să o hrănească în timp ce se uitau împreună la televizor”, relatează sursa citată anterior.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV: Copil de un an, ucis de tată din cauza geloziei/ Criminolog: ”Când a realizat că pentru el urmează o detenție pe viață, s-a sinucis”

Un vecin este pur și simplu șocat de cele întâmplate, chiar în proximitatea apartamentului său.

„N-am dormit o săptămână când am aflat. E atât de groaznic, cum e posibil? Nu a lucrat niciodată nicăieri, a umblat prin tomberoane, a adunat lucruri care erau aruncate”, a declarat un vecin.

Mama bărbatului va fi îngropată din nou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si