Mama bebelușului decedat, o tânără în vârstă de 22 de ani, a fost acuzată de uciderea acestuia și a fost trimisă în judecată. În aceste momente, mama criminală a contestat plasarea în arest preventiv.

Citește și: Destin tragic pentru o tânără profesoară: a fost înjunghiată de logodnic şi lăsată să moară într-o baltă de sânge chiar lângă bebeluşul ei

Conform informațiilor făcute publice de anchetatorii spanioli, în momentul în care a fost descoperit, bebelușul se afla în stare de putrefacție, semn care prezenta că micuțul decedase de “cel puțin două luni”. 

Mai mult, oamenii legii nu au putut stabili nici data exactă, nici cauza morții copilului. Mama acestuia, cea care a fost acuzată de crimă, a fost găsită la scurt timp după descoperire și arestată.

Femeia susține că a născut singură, acasă

Suspecta le-a explicat polițiștilor că a dat naștere singură în propria sa locuință în luna aprilie 2022, înainte ca bebelușul său să sufere un deces în urma unei sufocări câteva zile mai târziu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: O profesoară de 37 de ani, concediată după ce l-a sedus pe un elev în mașina proprie

Ea a solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv cu supravegherea judiciară. Cu toate acestea, procurorul a solicitat ca pompierul voluntar să rămână în detenție din cauza multiplelor minciuni și manipulări. Decizia cu privire la acest aspect urmează să fie luată pe data de 13 iunie 2023, notează jurnaliștii de la  Le Parisien.

Citește și: Au dat lovitura după ce s-au mutat în Spania. Cei doi englezi s-au ales cu 1.000 de euro în plus pe lună și nu au renunțat la nimic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si