Complice la toate aceste fapte a fost chiar fiul ucigasului, cei doi facand aceste fapte oribile in urma cu cateva zile, cel mai probabil in preajma sarbatorilor de Craciun.
Foto: biz.ro
Cei doi soti traiau in concubinaj de 17 ani si aveau impreuna patru copii, un baiat si trei fete, insa una dintre copile a murit in urma cu cativa ani.
Baiatul a fost obligat de tatal sau sa il ajute sa sape o groapa la aproximativ 50 de metri de casa. Tanarul era deseori batut cu brutalitate de tatal sau cu diferite obiecte din casa.
Femeia era vazuta de vecini ca fiind o hoata, intrucat fura lucruri marunte de prin gospodariile oamenilor, iar de multe ori copiii erau fugariti si trimisi sa doarma prin pod sau in sura.
In preajma Craciunului, baiatul si tatal sau au sapat groapa respectiva, adanca de un metru, si au bagat-o pe femeie acolo.
Foto: biz.ro
Vecinii mai spuneau ca femeia avea obiceiul sa plece de acasa, iar cand concubinul a intrebat unde se afla, acesta a spus ca a plecat de acasa si nu crede ca o sa se mai intoarca de data aceasta.
Potrivit ultimelor cercetari victima a fost gasit fara urme de agresiune, iar cel mai probabil cei doi concubini s-ar fi imbrancit, pe fondul consumului de alcool exagerat, victima a cazut si a intrat in coma alcoolica. Barbatul, crezand ca a omorat-o, s-a panicat si a ingropat-o de vie.
Familia este vazuta ca fiind una depravata si mare consumatoare de alcool.
Foto: biz.ro
Baiatul i-a povestit in aceasta dimineata unui prieten din localitate faptul ca in zilele de Craciun a fost amenintat de tatal sau sa il ajute sa sape groapa respectiva si sa nu spuna nimanui. Prietenul copilului, cand a auzit aceste lucruri, i-a povestit tatalui sau, un localnic din Scobinti, iar acesta s-a dus direct la politie si i-a anuntat ceea ce a auzit.
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie din cadrul IPJ Iasi, iar criminalistii au facut cercetari la fata locului. Acestia au cules mai multe probe, iar ucigasul impreuna cu fiul sau au fost retinuti si se afla la IPJ Iasi, acolo unde dau declaratii in fata politistilor, potrivit bzi.ro.
Preluare wowbiz.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si