La locul incidentului s-au deplasat echipaje SMURD și descarcerarea. Traficul în zonă a fost restricționat.

Cadavrul unui bărbat, descoperit în râul Dâmbovița

Potrivit primelor informații, este vorba de trupul neînsuflețit al unui bărbat. Acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. 

Potrivit unor surse judiciare, mai multe ipoteze sunt luate în calcul. Se crede că ar putea fi vorba de un consumator de droguri, de victima unui accident sau de un sinucigaș, care ar fi suferit de depresie.

Citește și: Atac armat la o școală primară din SUA. Cel puțin trei copii împușcați mortal

În cursul zilei de marți, 28 martie, va fi efectuată necropsia la Institutul Național de Medicină Legală (INML) și, astfel, vor fi obținute mai multe informații cu privire la această tragedie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După primele cercetări de la fața locului, au fost descoperite însemne de motociclist pe sub bărbatului decedat.

Descoperire macabră într-o pădure din Buzău. Un craniu și mai multe osăminte umane au fost descoperite

Descoperire macabră într-o pădure din județul Buzău. Un craniu de om și mai multe oase au fost descoperite. Autoritățile spun că s-ar putea să fie ale unui bărbat dispărut în decembrie.

Un craniu și câteva oase de proveniență umană au fost găsite într-o zonă împădurită din localitatea Vârteju, comuna Lopătari. Primarul crede că ar putea fi vorba de un bărbat dispărut în luna decembrie, despre care nu se mai știe nimic.

"M-au anunţat câţiva localnici că au găsit ceea ce pare a fi un craniu de om, doar craniul l-au găsit.

Citește și: Poliția Română, reacție în cazul copilașului ucis de tată, în Alba: „Datele nu au revelat o stare de pericol iminent”

Ar fi al cetăţeanului care a dispărut acum câteva luni, Ion Bostan. Ştiu că s-a deplasat Poliţia la faţa locului aseară, a fost găsit în proximitatea satului Vârteju, de acolo de unde era. Stătea într-o casă, într-o zonă destul de izolată. Într-o pădure, într-o vale au găsit craniul. Avea soţie, un băiat. Se presupune că el ar fi, urmează cercetări. L-a găsit un cetăţean din Vârteju, în pădure şi aşteptăm concluzii să vedem dacă este vorba despre el sau nu", a declarat primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, pentru sursa citată.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si