Trupul fără viață al unui bărbat a fost găsit într-o valiză, pe marginea unui drum din satul Pungești, din județul Vaslui. Se pare că descoperirea a fost făcută de un localnic, acesta fiind și cel care a alertat de urgență autoritățile.

Se pare că valiza a fost abandonată încă de sâmbătă. Având în vedere și temperaturile foarte ridicate din această perioadă, din geamantan a început să se răspândească un miros greu de suportat.

Curios să afle care este cauza, săteanul a deschis geamantanul și a avut parte de un adevărat șoc.

cadavru, barbat mort, geamantan, investigatie

Citește și: Ea este Iasmina, tânăra de 17 ani, care a murit în accidentul de la Iași. Adolescenta conducea un motociclu, iar impactul i-a fost fatal. "Ne rămân stelele amintirilor, să ne aline durerea"

Oamenii legii încearcă să afle cine este bărbatul din valiză

După ce săteanul a dat alarma, oamenii legii au venit de urgență la fața locului, în seara zilei de luni. Până în acest moment nu se știe cu exactitate cine este bărbatul care a fost descoperit în stare avansată de putrefacție în geamantan, dar polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz sumbru. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Un mall de lângă Madrid le oferă vizitatorilor o „stațiune de schi” acoperită, deschisă tot anul: „Uit de cele 38 de grade de acasă”- antena3.ro

Trupul fără viață a fost preluat de către polițiști și a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Vaslui, pentru efectuarea necropsiei. Autoritățile așteaptă rezultatul pentru a afla de ce a pierit bărbatul.

„La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drumul sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din cadre ale Poliției Municipiului Vaslui, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, coordonată de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Totodată, la fața locului s-a deplasat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia și dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicatul poliției.

Citește și: Zonele fără urși în România sau unde să pleci în vacanță dacă vrei să te bucuri de liniște fără riscul de a da peste un animal sălbatic

cadavru, barbat mort, geamantan, investigatie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si