În apropierea Ploieștiului, un cadavru a fost găsit carbonizat, într-o clădire dezafectată din localitatea Tătărani. Identitatea nu este cunsocută încă.

Comunicatul transmis de poliție

Iată ce a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova:

"La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 06,00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că la o clădire dezafectată din comuna Tătărani a izbucnit un incendiu.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompierii sosiţi la faţa locului. Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au descoperit cadavrul unei persoane carbonizate", informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

În acest caz, poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii persoanei în cauză.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Filmul morții bărbatului a cărui mână a fost găsită pe marginea unui drum, în Argeș. Suspectul ar fi fost ajutat de un complice pentru a-și pune în aplicare planul macabru

Descoperirea șocantă făcută de un agricultor, pe un câmp din Timiș

Între localitățile Becicherec Mic şi Biled din judeţul Timiş, un agricultor a făcut o descoperire terifiantă.

Ce descoperire a făcut agricultorul?

Mai exact, a identificat trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 27 de ani. El era cunoscut cu afecțiuni psihice și plecase de acasă cu câteva zile în urmă.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului l-au găsit pe tânărul de 27 de ani, decedat, însă nu avea urme de violență pe corp.

Citește și: Descoperire macabră într-o clădire abandonată din Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz

”La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 12:20, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce efectua lucrări agricole între localităţile Becicherec şi Biled, pe câmp ar fi găsit o persoană decedată”, a transmis IPJ Timiş. 

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si