Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră într-o pădure din Buzău. Un craniu și mai multe osăminte umane au fost descoperite

Descoperire macabră într-o pădure din județul Buzău. Un craniu de om și mai multe oase au fost descoperite. Autoritățile spun că s-ar putea să fie ale unui bărbat dispărut în decembrie.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un craniu și câteva oase de proveniență umană au fost găsite într-o zonă împădurită din localitatea Vârteju, comuna Lopătari. Primarul crede că ar putea fi vorba de un bărbat dispărut în luna decembrie, despre care nu se mai știe nimic.

Citește și: Au scos mașina din râu după 47 de ani și au găsit un schelet la volan. Incredibil cine era. "E mâna destinului"

"M-au anunţat câţiva localnici că au găsit ceea ce pare a fi un craniu de om, doar craniul l-au găsit. Ar fi al cetăţeanului care a dispărut acum câteva luni, Ion Bostan. Ştiu că s-a deplasat Poliţia la faţa locului aseară, a fost găsit în proximitatea satului Vârteju, de acolo de unde era.

Stătea într-o casă, într-o zonă destul de izolată. Într-o pădure, într-o vale au găsit craniul. Avea soţie, un băiat. Se presupune că el ar fi, urmează cercetări. L-a găsit un cetăţean din Vârteju, în pădure şi aşteptăm concluzii să vedem dacă este vorba despre el sau nu", a declarat primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, pentru sursa citată.

Autoritățile au deschis o anchetă.

Citește și: VIDEO: Atac într-un supermarket din Italia. Un om a fost omorât, iar alte cinci persoane au fost rănite

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Au fost găsite oseminte, un craniu şi alte oase de provenienţă umană. Urmează a se efectua necropsia în urma căreia se va stabili legătura cu o persoană. În zona respectivă în care au fost găsite osemintele, la sfârşitul anului trecut a fost dat dispărut un bărbat, însă, deocamdată, nu se poate face legătura cu certitudine, până când nu vor fi încheiate cercetările", anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Bărbatul care a dispărut pe 8 decembrie 2022 locuia singur, iar nepotul a anunțat autoritățile când a văzut că nu mai răspunde la telefon.

Citește și: Șocant: Un copil a găsit o bucată de craniu uman pe un câmp din Iași

Șocant: Un copil a găsit o bucată de craniu uman pe un câmp din Iași

Un copil din Iași a găsit o bucată de craniu uman și a dat alarma. Mai multe echipaje de poliție au ajuns în zonă și au ridicat osemintele descoperite. A fost deschisă o anchetă, iar acum se așteaptă rezultatele unor analize de specialitate, pentru a se stabili cum a ajuns bucata de craniu acolo și cui aparține.

Citește și: VIDEO: Atac într-un supermarket din Italia. Un om a fost omorât, iar alte cinci persoane au fost rănite

Zilele trecute, un câmp din comuna ieșeană Răchiteni a fost împânzit de autorități după ce un puști în vârstă de 15 ani a dat zvon că o bucată dintr-un cap de om este în zonă. Imediat polițiștii au mers să vadă despre ce este vorba.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe un câmp din comuna ieșeană Răchiteni au fost găsite rămășițe umane.

Citește și: Mumia cu trei degete descoperita in Peru nu ar fi umana, sustin specialistii!

Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cum au ajuns acestea acolo”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI